Over mij

Hoi! Meyke van Redheady hier. Mijn missie is de wereld te verblijden met mijn designs geïnspireerd op eten, dieren en spreekwoorden. Die creaties vindt je terug in mijn shop. Naast mijn webshop hou ik mij bezig met het creëren van allerlei content. Ik werk bij de Rijksuniversiteit Groningen waar ik allerlei content creëer. Video's, animaties, magazines, posters, apps en meer. Je kan het zo gek niet bedenken, of ik maak het. Hieronder een kleine greep uit de collectie.

Mix and Match

Animatie & Video campagne

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben gezamenlijk onderzoek verricht naar de toekomst van het tuchtrecht. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Om dit onderzoek onder de aandacht te brengen heb ik gewerkt aan een campagne met video en animatie.

Check de campagne

Animatie & Video

IBM Client Innovation Center

Voor IBM ontwikkelde ik een animatie om nieuwe werknemers te enthousiasmeren over de mogelijkheden die IBM te bieden heeft en wat je kunt verwachten. Om een beter beeld te krijgen over hoe werknemers hun werkplek ervaren heb ik aanvullend een promotionele video ontwikkeld.

Check de animatie

Visuals

MOOD campagne

De MOOD-campagne betrof een campagne om een nieuwe strategie te ontwikkelen voor het IBM Client Innovation Center. Daarvoor ontwikkelde ik verschillende visuals zoals deze posters en flyers.

Check de visuals

animatie

Happy Holidays

Deze kerstanimatie heb ik gemaakt voor de Rijksuniversiteit Groningen om alle studenten en medewerkers fijne feestdagen te wensen.

Check de animatie

visuals

Party Posters

Graag draag ik mijn steentje bij aan het organiseren van evenementen en het promoten hiervan. Voor het IBM Client Innovation Center ontwikkelde ik een collectie van posters voor verschillende evenementen.

Check de visuals

Video

Promo IBM

Om een beter beeld te krijgen over de mogelijkheden die IBM te bieden heeft en hoe werknemers hun werkplek ervaren, is deze video ontwikkeld.

Check de video